Головна Новини Суспільство події Випробували 30 вантажівок: в Запоріжжі завершується будівництво мосту (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Випробували 30 вантажівок: в Запоріжжі завершується будівництво мосту (ФОТО)

Перед відкриттям мосту в Запоріжжі його випробували 30 вантажівок

19 січня 2022, 19:55
Поділіться публікацією:

В Запоріжжі цього року буде завершено спорудження  флагманського промислового об’єкта програми "Велике будівництво" – нового вантового мосту. Важливо, що  ініціював цю національну програму  Президент Володимир Зеленський. Напередодні відкриття верхової частини мосту, яке відбудеться за кілька днів, тут випробували його на міцність – в динамічних та статистичних випробуваннях були задіяні 30 вантажівок. Про цей захід інформує Укравтодор, який розмістив світлини з події в Запоріжжі в соціальних мережах.

  Випробували 30 вантажівок:  в Запоріжжі завершується будівництво мосту (ФОТО)

В місті завершують довгобуд (фото з відкритих джерел)

Цей важливий дорожній об’єкт в  цьому місті за 16 років отримав статус довгобуду.  Мостобудівники тут почали активно виконувати необхідні роботи лише після того, як вантовий міст ввійшов до президентської програми. В 2020 році  транспорт пішов через верхову частину балкового мосту, що з’єднує острів Хортиця та однойменний район міста. Повний запуск  цього об’єкта дасть можливість повністю з’єднати території на двох берегах річки Дніпро.

Важливо, що у склад нового мостового комплексу, де передбачені вантовий та балковий мости, також входить 6 транспортних розв’язок та 27 штучних споруд. Цікаво,  що протяжність дорожнього полотна цього запорізького мостового комплексу  разом з новими мостами має 9 км.

В день випробувань 30 запорізьких вантажних авто зупинялись на контрольних точках, фахівці в цей час робили заміри поведінки конструкцій мосту, як під час проїзду вантажівок, так і тоді, коли вони зупинялись.

В  цих випробуваннях брали участь   представники підрядників: фахівці компанії "Онур" та експерти незалежного технічного нагляду – австрійської компанії  iC consulenten, інженерні спеціалісти  ДП "ДерждорНДІ".

  Випробували 30 вантажівок:  в Запоріжжі завершується будівництво мосту (ФОТО) - фото 2
  Випробували 30 вантажівок:  в Запоріжжі завершується будівництво мосту (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля Дніпра збудували дитячий садок у формі сот.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини