Головна Новини Суспільство події Віктор Медведчук заявив, що нову кримінальну справу проти нього відкрили для відводу очей
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук заявив, що нову кримінальну справу проти нього відкрили для відводу очей

Політик упевнений, що це спроба відвернути увагу людей від офшорного скандалу і проблем у країні

12 жовтня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:








Звинувачення в рамках поспішно сфабрикованої нової кримінальної справи проти народного депутата України, голови Політради партії Опозиційна платформа — За життя Віктора Медведчука є спробою влади відвернути увагу громадян від її власних злочинів і зам'яти скандали, пов'язані з офшорами та корупційними схемами. Про це заявив сам опозиційний політик у будівлі Печерського районного суду міста Києва, де сьогодні проходить обрання запобіжного заходу йому з огляду на висунуті нові звинувачення, пише пресслужба партії ОПЗЖ.

Віктор Медведчук заявив, що нову кримінальну справу проти нього відкрили для відводу очей

Віктор Медведчук прокоментував обрання йому запобіжного заходу, фото з відкритих джерел

"Абсолютно зрозуміло, що все, що відбувається сьогодні в країні, пов'язане з тим, щоб перебити офшорний скандал, заглушити інформацію про корупцію у вищих ешелонах влади. А також відвернути увагу від непосильних житлово-комунальних тарифів, від проблем економічного і соціального характеру, від відсутності миру в країні, — заявив Віктор Медведчук. — Уже готується прийняття бюджету, який знову виявиться неспроможним для того, щоб розвивати економіку України, тому що вона загнана в глухий кут. Саме тому, щоб відвернути увагу громадян, за кілька днів було сфабриковано, "зліплено" нову кримінальну справу. Власне кажучи, як це було і в перший раз".

Політик зазначив також, що на шляху до узурпації влади, встановлення диктатури в країні влада перетнула червоні лінії — дозволила собі безпрецедентно грубо зневажати Основний Закон і порушувати норми чинного законодавства України.

"Влада дійсно перетнула всі червоні лінії. Вона встала на шлях очевидних злочинів стосовно норм Конституції та чинного законодавства", — впевнений опозиціонер.

Однак же, як зазначив Віктор Медведчук, ні він, ні політсила, яку він представляє, не мають наміру залишати ці процеси без уваги — Опозиційна платформа — За життя продовжить боротьбу, попри терор і відкриті репресії проти опозиції.

"Боротьба нашої партії, як і моє особисте протистояння незаконним кримінальним переслідуванням і політичних репресій, буде продовжена. Ніякі спроби відвернути увагу громадськості не врятують цю владу від об'єктивної оцінки та від торжества справедливості", — заявив Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини