Головна Новини Суспільство події Віктор Медведчук різко висловився про санкції проти п'яти телеканалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Медведчук різко висловився про санкції проти п'яти телеканалів

Керівник партії ОПЗЖ вважає, що таких санкцій до телеканалів не застосовують у жодній країні

5 січня 2022, 17:30
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" народний депутат Віктор Медведчук прокоментував закриття за 2021 рік п'яти телеканалів. Про це пише 112 юа.

Віктор Медведчук різко висловився про санкції проти п'яти телеканалів

Віктор Медведчук, фото з відкритих джерел

Говорячи про прийняту урядом Стратегію інформаційну безпеку, Медведчук зазначив, що "цей документ, який я прочитав, я вважаю, що його можна охарактеризувати як агонію влади".

"Влада закрила протягом року п'ять телевізійних каналів. Але я не думаю, що ви знайдете хоч одну країну, де закривали за рік п'ять телевізійних каналів, це справді рекорд. Мабуть, влада цим пишається, тому в тому, що робиться, я бачу просто агонію". влади", — зазначив народний депутат.

Нагадаємо, що 2 лютого 2021 року президент Володимир Зеленський підписав указ про застосування санкцій проти телеканалів "112 Україна", NewsOne та ZIK. Згідно з указом, який набув чинності з моменту підписання, до телеканалів застосовано санкції протягом п'яти років. Це передбачає блокування мовлення всіх трьох телеканалів. 26 лютого журналісти телеканалів об'єдналися та створили новий телеканал – "Перший Незалежний".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нугзар

5 січня 2022, 17:55

нормальный иностранный агент влияния что-то предпринимает, а не "резко высказывается"... спасибо таким старым колхозникам, как Медведчук и Янукович - из-за таких "специалистов" Путин и теряет Украину...


Новини