Головна Новини Суспільство події Вікова традиція: з Канади відправили різдвяну ялину жителям Бостона
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікова традиція: з Канади відправили різдвяну ялину жителям Бостона

Різдвяна ялина з Галіфакса служить вдячністю жителям Бостона

23 листопада 2020, 10:35
Поділіться публікацією:

Жителі Галіфакса (Канада) відправили різдвяну ялину в Бостон, США.

Вікова традиція: з Канади відправили різдвяну ялину жителям Бостона

Традиція дарувати різдвяні дерева існує вже понад сто років. Акція, яка проходить щорічно, отримала назву "Дерево для Бостона". Для жителів Бостона з порту Галіфакс ялинку відправляють після найбільшого вибуху в 1917 році. Таким чином канадці дякують за допомогу в ліквідації наслідків вибуху. В цьому році за допомогою такого незвичайного подарунка віддають данину подяки американським медикам, які допомагають своєю роботою в Канаді боротися з епідемією коронавірусу.

Нагадаємо, що потужний вибух в Галіфаксі стався через зіткнення двох суден, одне з яких було завантажено вибухівкою. Тоді загинуло близько 2 тис. осіб, приблизно стільки ж пропало безвісти. Вибух змів з лиця землі будинки та споруди на площі 160 га, а стовп диму піднявся на висоту понад 3,5 км.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Великобританії школа Санта-Клаусів заздалегідь почала підготовку до різдвяних свят в умовах всесвітнього карантину. Дарувати радість дітям в наступної зими з дотриманням соціальної дистанції і в нових масках будуть навіть Санти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини