Головна Новини Суспільство події Викладач зі Львова публічно спалив диплом, коли дізнався, що Ківа - кандидат наук
commentss НОВИНИ Всі новини

Викладач зі Львова публічно спалив диплом, коли дізнався, що Ківа - кандидат наук

Львів'янин Ябчанка зазначив, що кандидатом медичних наук він став 3 квітня 2014 року, але тепер йому соромно носити це звання, оскільки воно "остаточно дискредитовано"

26 квітня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

Викладач Українського католицького університету Олександр Ябчанка спалив свій диплом про присудження вченого статусу кандидата наук в знак протесту проти того, що аналогічний ступінь отримав народний депутат Ілля Ківа.

Викладач зі Львова публічно спалив диплом, коли дізнався, що Ківа - кандидат наук

Паспорт (фото з відкритих джерел)

Як підтвердження він опублікував на своїй сторінці в Facebook знімок палаючого документа.

Львів'янин Ябчанка зазначив, що тепер йому соромно носити це звання, оскільки воно "остаточно дискредитовано".

"Прошу вважати це офіційною заявою з вимогою позбавити мене наукового ступеня кандидата медичних наук", — пояснив свій вчинок викладач. Крім того, він закликав інших кандидатів і докторів наук вчинити аналогічно, а також "не йти на компроміси з совістю", — повідомив він.

В цей же день нардеп Ілля Ківа став кандидатом наук з державного управління, захистивши дисертацію на тему "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)".

Нагадаємо, Ілля Ківа прокоментував інформацію про те, що батько журналістки проєкту bigus.info Лесі Іванової отримав російський паспорт і на цей час проживає в Криму. За його словами, такі факти не варто приховувати і самих родичів не варто соромитися. "І в такому випадку це і є цинізм їх і їх аморальність. Якщо мої родичі живуть в Москві — це і не моя гордість, це просто географічне проживання моїх родичів, не більш того. А робити з цього злочин — це божевілля, яким просякнуто наше суспільство. і як раз подібні Бігусу вміло грають і заробляють на цьому гроші", — прокоментував нардеп. Також Ківа зазначив, що вважає проєкт Дениса Бігус — організацією для заробляння грошей за допомогою підготовки замовних матеріалів, які ніяк не пов'язані з журналістикою. За його словами, проєкт Бігус — це проєкт "через який успішно дискредитують людей, маніпулюють інформацією і заробляють гроші".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини