Головна Новини Суспільство події Вихідні вдалися: Одесі пророкують спалах коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихідні вдалися: Одесі пророкують спалах коронавірусу

У Міністерстві охорони здоров'я звернули увагу на недотримання карантину в Одеській області, яка стала одним із лідерів з поширення коронавірусу

30 червня 2020, 11:30 comments1220
Поділіться публікацією:

Українці на час тривалого вікенду масово вирушили до моря. І все б добре, але люди масово ігнорували правила карантину. У Міністерстві охорони здоров'я побоюються, що внаслідок великого числа порушень може статися спалах захворювання вірусом в Одеській області. Про це заявив під час брифінгу міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

Вихідні вдалися: Одесі пророкують спалах коронавірусу

Так, Одеська область потрапила у топ регіонів з найгіршою "коронавірусною" статистикою, доповнивши список Львівської, Закарпатської та Рівненської областей. У МОЗ розуміють, що відпочинок біля моря у вихідні – чудова ідея провести  час, але звернули увагу на тотальне порушення карантинних заходів. За словами Степанова,  про це свідчать кадри з Мережі, що продемонстрували обстановку на одеських пляжах та у місцевих нічних клубах.

"Невикористання масок, повне недотримання соціальних дистанцій, невикористання антисептиків – все це призводить до підвищення рівня захворюваності на COVID-19", — заявив міністр.

Крім того, Степанов вказав на політичні мотиви  у поведінці місцевої влади щодо карантину. У МОЗ закликали турбуватися про здоров'я громадян, а не сліпо слідувати бажанню бажання догодити виборцям.

Нагадаємо, за минулу добу від коронавірусу в Україні померло ще 12 пацієнтів, які одужали – 88.

Раніше повідомлялося, що під Львовом влаштували масові купання у джерелі, порушуючи норми карантину. Опубліковано відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини