Головна Новини Суспільство події Відомого телеведучого побили в центрі Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого телеведучого побили в центрі Києва

А почалося все з того, що Щур, який переходив вулицю, зробив зауваження двом хлопцям на самокатах, щоб вони пропускали пішоходів

22 квітня 2021, 00:35
Поділіться публікацією:

У центрі Києва побили популярного телеведучого Романа Вінтоніва, відомого як Майкл Щур. Журналіст повідомив, що трапилося це близько другої години дня на перетині вулиць Ярославів Вал та Івана Франка.

Відомого телеведучого побили в центрі Києва

Майкл Щур (фото з відкритих джерел)

А почалося все з того, що Щур, який переходив вулицю, зробив зауваження двом хлопцям на самокатах, щоб вони пропускали пішоходів.

Між хлопцями і провідним почалася перепалка. Один з самокатників бризнув Щуру в очі з газового балончика і продовжив свою прогулянку. Потім перепалка між ведучим, який наздогнав кривдника, і хлопцем продовжилася. Хлопець знову вдарив Щура.

У підсумку обидва кривдники пішли в сторону вулиці Прорізна, а журналіст пішов шукати, де можна промити очі і ніс.

"Якщо я зробив щось неправильно, я готовий нести відповідальність. Також я хочу знайти цього хлопця. Я впевнений. що він не "божевільний чоловік" / "не знахабнілий молодик" / "не садист водій самоката". Я думаю, що він нормальний тип. Він теж, як і я, мав плани на день", — пише потерпілий Щур.

Він також додав, що шукає людей, які бачили, що відбувалося.

Нагадаємо, в ніч на 4 квітня в будинок 78-річного французького мільйонера Бернара Тапі проникли невідомі люди. Вони побили чоловіка і його дружину, скоїли пограбування і втекли з місця події. Відомо, що зловмисників було четверо. Вони проникли в будинок мільйонера, розташованого на південний схід від Парижа в комуні Комб-ла-Віль, коли сім'я спала. Невідомі зв'язали Бернара Тапі і його дружину і завдали їм кілька ударів, потім вкрали з будинку коштовності. Після того як злочинці зникли, чоловік викликав "швидку" допомогу, але госпіталізація не знадобилася, оскільки травми були важкими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини