Головна Новини Суспільство події Відновлення Охтирки: рятувальники проводять аварійно – відновлювальні роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення Охтирки: рятувальники проводять аварійно – відновлювальні роботи

В Охтирці рятувальники почали відновлювати теплоелектроцентраль

26 квітня 2022, 16:14
Поділіться публікацією:
Рятувальники почали відновлювати Охтирку — місто у Сумській області, яке піддалося бомбардуванню та блокаді. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.
25 квітня до міста прибули рятувальники, щоб розпочали відновлювальні роботи.
"Рятувальники проводять аварійно – відновлювальні роботи у місті-герої Охтирка. 25 квітня зведений загін Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України у кількості 23 чоловік особового складу та 4 одиниць техніки прибув до м. Охтирки Сумської області для проведення відновлювальних робіт",- йдеться у повідомленні.
З початку російського вторгнення біля міста проходили запеклі бої. Від постійних обстрілів місто зазнало сильних руйнувань. Зокрема російські окупанти знищили теплоелектроцентраль.
"З першого дня широкомасштабного наступу біля Охтирки точилися запеклі бої. Місто було в облозі, а ворог застосовував проти його захисників фактично весь арсенал боєприпасів. Внаслідок обстрілів населений пункт зазнав сильних руйнувань. Зокрема, теплоелектроцентраль, що забезпечувала підприємства й жителів Охтирки електричною й тепловою енергією. Фахівці – висотники з Сумщини розпочали проведення аварійно — відновлювальних робіт саме на цій найважливішій та найважчій ділянці міста. Наразі роботи тривають",- повідомили рятувальники.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Сумській області ЗСУ збили ворожу ракету, що летіла в бік Полтави. У Сумській області українські військові збили ракету російських окупантів. Ворог направив її на Полтаву. Таку заяву зробив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький у Телеграмі.

Відновлення Охтирки: рятувальники проводять аварійно – відновлювальні роботи

Рятувальники відновлюють Охтирку (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини