Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: замість найбільшого водоспаду в Криму - сухі скелі
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: замість найбільшого водоспаду в Криму - сухі скелі

Очевидці зняли сумне видовище на відео

10 жовтня 2020, 13:01 comments1012
Поділіться публікацією:

У тимчасово анексованому Криму пересох найбільший водоспад півострова — Учан-Су. Сумне відео опублікував Telegram-канал "Підйом".

ВІДЕОФАКТ: замість найбільшого водоспаду в Криму - сухі скелі

Так виглядав водоспад Учан-Су раніше

Як свідчать кадри зі схилу, важлива пам'ятка Криму сьогодні перетворилася на кам'янисту суху скелю. Туристи, які приїхали насолодитися водоспадом, лишилися розчарованими.

Відзначимо, що водоспад Учан-Су знаходиться на висоті 390 метрів над рівнем моря на заході від Ялти. Висота водоспаду складає 98,5 метрів, що робить Учан-Су найвищим і найбільшим водоспадом півострова. А назва водоспаду в перекладі з південнобережного діалекту кримськотатарської мови означає "вода, що летить".

Раніше повідомлялося, що Представництво президента України в окупованому Криму заявило, що саме Росія, як держава-агресор, зобов'язана постачати жителям півострова воду, поки продовжує в порушення всіх міжнародних норм займати його територію.

Також ми писали, що в Одеській області гинуть заповідні лимани. За словами вченого, п'ять із тринадцяти лиманів вже висохли, шостий, під назвою Буруди, на межі зникнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини