Головна Новини Суспільство події Відбудова звільнених територій: у кожній області розпочалося відновлення та розчищення доріг (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбудова звільнених територій: у кожній області розпочалося відновлення та розчищення доріг (ФОТО)

Кубраков повідомив, що дорожники йдуть слідом за фахівцями ДСНС та очищують вже розміновані вулиці

12 квітня 2022, 20:37
Поділіться публікацією:
Після того, як українська армія звільнила кілька областей від російських окупантів, в кожній звільненій області розпочали відновлювальні роботи та генеральне прибирання доріг. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію очільника Міністерства інфраструктури України Олександра Кубракова.
Високопосадовець розповів, що дорожники йдуть слідом за фахівцями ДСНС та очищують вже розміновані вулиці.
"У Бучі сьогодні працювали на вулиці Бориса Гмирі, біля ЖК Континент. За день вдалося очистити близько кілометра бучанських вулиць. Розпочали роботи з відновлення проїзду на регіональних дорогах Сумщини. Область межує з Росією та першою потрапила під ворожі обстріли та часткову окупацію. Зараз її території вільні – уточнюємо наші розрахунки щодо обсягів завданих пошкоджень інфраструктурі",- повідомив він.
Також Олександр Кубраков повідомив, що дорожники намагаються відновити сполучення з селами, які звільнені від російських окупантів.
"Дорожники працюють над відновленням сполучення з населеними пунктами, які звільнені від окупаційних військ, від наслідків військових дій очищують дороги Н-12 Суми – Полтава та Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. Оперативно опрацьовуємо питання відновлення проїзду зруйнованими штучними спорудами та плануємо відновлювальні роботи й на інших автошляхах: Р-44, Р-45 і Р-61",- наголосив міністр.
За словами Олександра Кубракова, у Харківській області дорожники намагаються забезпечувати безпечний проїзд на київському та дніпровському напрямках.
"У сусідній Харківщині досі точаться бої, але на основних транспортних коридорах працюють дорожні бригади – забезпечують проїзд на київському та дніпровському напрямках, прибирають пошкоджений транспорт та залишені на дорогах та вздовж узбіч автівки. Наш пріоритет як і раніше – безпечна логістика, у фокусі дорожників – належне утримання трас М-03 та М-18",- запевнив Кубраков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Чернігівській області будують тимчасові переправи.

 

Відбудова звільнених територій: у кожній області розпочалося відновлення та розчищення доріг (ФОТО)

У кожній звільненій області тривають відновлювальні роботи (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини