Головна Новини Суспільство події Видання Mind виграло справу про захист честі, гідності та ділової репутації: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Видання Mind виграло справу про захист честі, гідності та ділової репутації: подробиці

Mind виграв справу за позовом Олени Шевцової в Апеляційному суді Києва

2 березня 2021, 16:37
Поділіться публікацією:

Київський апеляційний суд 8 лютого виніс постанову у справі за позовом Олени Шевцової проти видавця Mind — ТОВ "Ф'ючер медіа" про захист честі, гідності та ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомляє Mind.

Видання Mind виграло справу про захист честі, гідності та ділової репутації: подробиці

Суд. Фото із відкритих джерел

Зазначимо, раніше Подільський суд м. Києва частково задовольнив репутаційний позов до суду.

Видання повідомляє, що Київський апеляційний суд повністю задовольнив апеляційну скаргу ТОВ "Ф'ючер медіа" і скасував рішення Подільського районного суду, яким були частково задоволені позовні вимоги Шевцової до суду. Апеляційний суд також залишив в силі ту частину рішення у справі першої інстанції, в якій позивачеві було відразу відмовлено в задоволенні частини позовних вимог.

Зазначена постанова набрала чинності з моменту її оголошення, тобто з четверга, 18 лютого 2021 року.

Mind нагадує, що бенефіціар ТОВ "ФК "Леогеймінг Пей" Олена Шевцова (Дегрік) звернулася до видавця Mind.ua ТОВ "Ф'ючер медіа" з вимогою офіційного спростування опублікованої на порталі новини. У позові оскаржується інформація про бізнес-зв'язки компаній, які були пов'язані з Оленою Шевцовою (Дегрік) і платіжною системою Tyme.

Позивачка запевняла суд, що не є і не була керівником юридичної особи Mossada Investments Limited (колишня назва Frugifera Investments Limited, номер ΗΕ 309657), оскільки ніяких документів про призначення на посаду директора зазначеної юридичної особи не підписувала.

Під час публікації матеріалу Mind посилався на електронні скан-копії виписок з реєстрів. На момент слухання в Апеляційному суді редакції вдалося отримати оригінали виписок з реєстру Республіки Кіпр.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський розповів, коли в Україні з'явиться "Суд у смартфоні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини