Головна Новини Суспільство події Від зарплат до премій: скільки заробляє мер Львова Садовий
commentss НОВИНИ Всі новини

Від зарплат до премій: скільки заробляє мер Львова Садовий

Львівська міська рада розкриває карти: зарплати мера і його команди

сьогодні, 14:24
Поділіться публікацією:

Львівська міська рада відкрила завісу над зарплатами свого керівництва. Міський голова Андрій Садовий та його заступники за червень заробили значні суми завдяки окладам, преміям та надбавкам за високі досягнення в праці. 

Від зарплат до премій: скільки заробляє мер Львова Садовий

Яку зарплату отримав мер Львова Андрій Садовий

Зокрема, в червні міський голова Андрій Садовий отримав зарплату в розмірі 67 тисяч гривень, з яких основний оклад склав лише 9600 гривень. Решта суми була доповнена премією в розмірі 19 тисяч та надбавкою за досягнення — 6352 гривень. Після сплати податків, мер міста отримав “на руки” 53 тисячі 545 гривень.

Першому заступнику міського голови, куратору економічного розвитку Андрію Москаленку, нараховано 67 тисяч 763 гривні. Виходячи з окладу у 11945 гривень, Москаленко доповнив свій дохід премією в 23 тисячі 890 гривень та надбавкою за високі досягнення в 15 тисяч гривень, у підсумку на руки отримавши 54 тисячі 549 гривень.

Заступник з містобудування Любомир Зубач мав значну надбавку в 18 тисяч 312 гривень та премію 28 тисяч гривень, загальна сума доходу до оподаткування склала понад 52 тисячі гривень.

Найвищу зарплату серед заступників отримала Ірина Маруняк, куратор житлово-комунального господарства. Загальний дохід Маруняк склав 56,1 тисяч гривень, з надбавкою за досягнення в 16 тисяч 927 гривень та премією в 23 тисячі гривень.

На завершення, Наталія Алєксєєва, керуючий справами виконкому, отримала надбавку 17 тисяч 360 гривень та премію 26 тисяч 727 гривень, що в підсумку склало 53 тисячі гривень доходу в червні.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Народний депутат Олександр Федієнко, коментуючи індексацію зарплат парламентарів в ефірі Новини.LIVE, висловив незадоволення рівнем своєї заробітної плати. За його словами, працюючи у бізнесі, він заробляв у десять разів більше



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини