Головна Новини Суспільство події «Від нас не втечеш»: ЛГБТ-спільнота потроллила відключені через санкції канали Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

«Від нас не втечеш»: ЛГБТ-спільнота потроллила відключені через санкції канали Медведчука

Користувачі соцмереж оцінили гумор і в основному позитивно сприйняли повідомлення KyivPride

3 лютого 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Рішення Ради нацбезпеки і оборони про блокування телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZIK викликало резонанс в Україні. Громадська організація KyivPride, яка захищає права ЛГБТ, вирішила не залишатися осторонь і прокоментувати санкції.

«Від нас не втечеш»: ЛГБТ-спільнота потроллила відключені через санкції канали Медведчука

Телеканали (фото з відкритих джерел)

"Тепер замість трьох проросійських каналів на ваших "блакитних екранах" транслюватиметься цілодобова ЛГБТ пропаганда терміном на 5 років. Від нас не втечеш", — йдеться в пості KyivPride в Twitter.

Користувачі соцмереж оцінили гумор і в основному позитивно сприйняли повідомлення KyivPride.

"Будьмо, гей! шикарно!", "А ось тут добре", "Хоч Щось можна подивитись, особливо Вночі", "Найкраще!", "З урахуванням того, що зомбоящик дивляться виключно літні самотні люди, у яких немає молодих родичів, щоб забезпечити доступ до різних поглядів і думок. Вітаю ЛГБТ з додатком тих, кому за 70. Як завжди в нашій країні", — пишуть користувачі Мережі.

Указом №43 / 2021 Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" від 2 лютого 2021 року.

«Від нас не втечеш»: ЛГБТ-спільнота потроллила відключені через санкції канали Медведчука - фото 2


Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський поспілкувався на нараді з керівництвом основних українських телеканалів — тих, які не потрапили під санкції. Нарада була присвячена вчорашнім рішенням РНБО про санкції проти трьох українських каналів, що належать народному депутату Тарасу Козаку.

На думку учасників наради, санкції, які були введені в відношенні їх колег не мають нічого спільного з тиском на свободу слова і незалежність ЗМІ, а є одним з інструментів боротьби з дезінформацією.





 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

My Name Gold

4 лютого 2021, 05:40

Конченные ЛГБТ это мусор и позор нации!!! Не за это воевали наши прадеды что бы их потомки были геями и лесбиянками. Тьфу мерзость.


Новини