Головна Новини Суспільство події Від коронавірусу померла дружина українського письменника
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу померла дружина українського письменника

Сам чоловік так само лікується від коронавірусу

26 листопада 2020, 18:40
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що від Covid-19 померла дружина українського письменника і політичного діяча Юрія Щербака. Про це повідомив письменник Михайло Слабошпицький, опублікувавши відповідний пост в Facebook.

Від коронавірусу померла дружина українського письменника

Юрій Щербак. Фото: novynarnia.com

"Гірка звістка. Тільки що повідомили про смерть від ковіда Марії Йосипівни Щербак, дружини видатного письменника, політичного діяча Юрія Щербака. Сам Юрій Миколайович зараз також хворий ковідом. Дай Бог йому сил одужати і пережити це горе. Висловлюємо глибокі співчуття родині, яка впродовж року перенесла вже другу страшну втрату", — написав він.

Юрій Щербак відомий в Україні та за її межами як український письменник, сценарист, епідеміолог, публіцист, політик, еколог і дипломат. Він є автором близько 100 наукових робіт і двох десятків книг, а також ряду п'єс і кіносценаріїв. Зараз Юрію Щербаку 86 років.

Варто також зазначити, що він був першим міністром охорони навколишнього природного середовища України в уряді Вітольда Фокіна (1991-1992), послом України в Ізраїлі (1992-1994) і в США (1994-1998).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у Львові померла видатна українська співачка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини