Головна Новини Суспільство події Від COVID-19 помер прокурор Хмельницької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Від COVID-19 помер прокурор Хмельницької області

Прокурор був підключений до апарату штучної вентиляції легенів

6 вересня 2020, 08:50 comments3326
Поділіться публікацією:

У суботу ввечері, 5 вересня, перестало битися серце у 43-річного керівника прокуратури Хмельницької області Олега Синишина. В кінці серпня у нього діагностували коронавірусну інфекцію. Таку інформацію надав сайт Офісу генпрокурора.

Від COVID-19 помер прокурор Хмельницької області

Олег Синишин

"Пішов з життя прокурор Хмельницької області Олег Синишин. Важка хвороба забрала його за кілька тижнів до 44-річчя", — йдеться в повідомлення.

За даними видання " НПГ ", прокурора 31 серпня забрали в лікарню з температурою і запаленням легенів. Через пару днів стан погіршився і його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Але подолати хворобу йому так і не вдалося.

Видання " Є " повідомляє, що в Олега Синишина були супутні захворювання, які ускладнили перебіг COVID-19 і 5 вересня у 20.00 він помер. Були встановлені контактні особи, всім зроблені ПЛР-тести.

В Офісі генпрокурора висловили співчуття рідних і близьких Олега Синишина і відзначили, що він 22 роки віддав служінню Закону і сумлінно працював на результат. Посаду прокурора Хмельницької області він займав з 2014 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що почесний патріарх Православної церкви України Філарет заразився коронавірусною інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини