Вибухи біля Хмельницької АЕС: Данілов розповів, яку мету переслідувала РФ

Олексій Данілов вважає, що вибухи біля Хмельницької АЕС - традиційна російська "лякачка"

Удар російських військ територією поблизу Хмельницької атомної електростанції, який вони здійснили 25 жовтня – це традиційна російська "лякачка" атомним інцидентом. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

"Справді, той обстріл, який був учора вночі, мав відбутися біля дуже небезпечного об'єкта. Це традиційна російська "лякачка", коли вони лякають увесь світ або атомною зброєю, або атомним інцидентом", - прокоментував Олексій Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що це "ще одне попередження світу, що війну потрібно завершити якнайшвидше, а для цього потрібна максимальна допомога".

Нагадаємо, вночі 25 жовтня російські війська завдали удару неподалік Хмельницької АЕС. Вибуховою хвилею вибило вікна адміністративної та лабораторної будівлі атомного об'єкта. Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на саміті ЄС Володимир Зеленський звернеться з важливим проханням до партнерів.

Раніше "Коментарі" писали – Україна погодиться припинити вогонь та сісти за стіл переговорів лише в тому випадку, якщо окупаційні війська покинуть українську територію. Посередництво Китаю в переговорах тут не може відіграти якоїсь особливої ролі і стати для України вирішальним чинником, щоб ЗСУ припинило звільняти свою землю. Таку заяву в інтерв'ю Kyodo News зробив секретар РНБО Олексій Данілов.