Головна Новини Суспільство події Ветерани війни з Росією та громадські активісти вимагають покарати винних у Іловайській трагедії (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветерани війни з Росією та громадські активісти вимагають покарати винних у Іловайській трагедії (Відео)

На мітинг зібралися ветерани та активісти

26 жовтня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:








У вівторок, 26 жовтня 2021, ветерани війни з Росією та громадські активісти провели мітинг під Офісом Генерального прокурора України. З плакатами "Вимагаємо покарати зрадників України!",  "Корбан і Філатов агенти Кремля" вимагали від генеральної прокурорки Ірини Венедіктової завершити розслідування щодо Іловайської трагедії, повідомляє Телеканал Новини.LIVE.

Ветерани війни з Росією та громадські активісти вимагають покарати винних у Іловайській трагедії (Відео)

Мітинг проходить під офісом прокурора, фото з відкритих джерел

На переконання громадського активіста з Дніпра Михайла Корольова, цієї трагедії не сталося б, якби не зрада кількох високопоставлених осіб.

"Ми сьогодні не хочемо, аби були такі котли, аби нас з вами, людей призовного віку, агенти Кремля, які засіли у владі, вбивали, вставляючи ніж в спину. Ми готові воювати з ворогом у відкритому бою. Але ворог нині знаходиться тут, в тилу. У Дніпрі є агентура Кремля, агенти ФСБ, які до Революції Гідності працювали з владою Януковича", — наголошує Михайло Корольов.
Ветерани голосно вимагали зустрічі з Іриною Венедіктовою,  перед входом до Офісу Генпрокурорки демонстрували фільм про Іловайську трагедію,  в якому з відкритих джерел зібрали матеріали і свідчення про співучасть Геннадія Корбана та  Бориса Філатова  у провалі Іловайської операції.

Ветерани дали чіткі терміни Офісу Генерального прокурора, щоб завершити розслідування і притягнути злочинців до відповідальності. Подібні попереджувальні акції проведуть також під будівлею СБУ та Міністерства внутрішніх справ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мер Дніпра Філатов перекрив воду суду, який розглядає справу про білборди.Міський голова Дніпра свого часу заявляв, що вважає відключення води хорошим засобом боротьби з тими, хто відмовляється виконувати його вказівки

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

26 жовтня 2021, 20:31

Да пусть сначала ублюдки завершат расстрел ублюдков из так называемой небесной сотни)))))))))))))) Пусть пидорошенко ответит, зачем спилили деревья с пулевыми отверстиями на институской?!! Заметали следы?!)))))))


Новини