Головна Новини Суспільство події Ветеран АТО Майман розповів, як Ківа організував на нього напад
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран АТО Майман розповів, як Ківа організував на нього напад

За словами ветерана АТО Михайла Маймай, він домовився з нападниками, що вони повідомлять Ківі про виконане замовлення

27 вересня 2021, 21:56
Поділіться публікацією:

Ветеран АТО Михайло Майман повідомив, що напад на нього, яке організував народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа, не вдалося. А Ківа, який заявляв, що Майману в Туреччині зламали хребет, фактично, сам підтвердив, що причетний до події. Про це Майман заявив у відеозверненні зі спортзалу. На відео видно, що ніяких пошкоджень у нього немає.

Ветеран АТО Майман розповів, як Ківа організував на нього напад

Михайло Майман - фото з відкритих джерел


"Нардеп Ілля Ківа надіслав до Туреччини своїх найманців, щоб вони зламали мені хребет. Але хлопці з поставленим завданням не впоралися і здали мені свого" замовника", — розповів він.


За словами ветерана АТО, він домовився з нападниками, що вони повідомлять Ківі про виконане замовлення і що Майман знаходиться в лікарні у важкому стані зі зламаним хребтом.


"Сам Ківа, отримавши від своїх виконавців підтвердження виконаного замовлення, поспішив опублікувати у себе в телеграм-каналі, що на мене нібито напали представники" турецької мафії", — зазначив ветеран.


Дійсно, вчора саме Ілля Ківа першим повідомив, що Михайлу Майману в Туреччині зламали хребет. Однак, як виявилося, виконавці замовлення, ввели його в оману.


"Я не здивувався цьому замовленню, тому що сам знаю цього депутата від ОПЗЖ. Ківа — неодноразово замовляв людей, стрілянину по ресторану" Лео "із гранатомета і стрілянину по будинку в Бориспільському районі", — заявив Майман.


Нагадаємо, конфлікт Маймана з Ківою почався ще в 2015 році в АТО. Тоді Майман викрив Ківу в "кришуванні" наркоторгівлі і контрабанди на Донбасі. Минулого року Ківа напав на Майман в одному з ресторанів Києва, проте отримав відсіч.

Влітку цього року Майман опублікував відео, як Ківа відпочиває в одному з найдорожчих готелів анталійського узбережжя — п'ятизірковому Rixos Sungate. На кадрах видно, як нардеп боїться спілкуватися і фактично тікає від ветерана, викрикуючи погрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/maymannews/25
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

28 вересня 2021, 06:21

Радует, когда видишь что два "ветерана" АТО мочат друг друга. Вся сущность этого "ветеранства" проявилась.


Новини