Головна Новини Суспільство події Весняне потепління до +8 вдень та рясні дощі: в яких регіонах зіпсується погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Весняне потепління до +8 вдень та рясні дощі: в яких регіонах зіпсується погода

Актуальний прогноз погоди на 16 лютого

16 лютого 2022, 07:00
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні, як стверджують синоптики, прогнозується майже у всіх регіонах без опадів. Дощі пройдуть лише в західних областях,  в решті областей буде мінлива хмарність. Про це інформують в Укргідрометцентрі.

Весняне потепління до +8 вдень та рясні дощі: в яких регіонах зіпсується погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Дощі та  мокрий сніг пройдуть на територіях Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, вдень температура повітря в цих регіонах становитиме від +4 до +8 градусів, вночі від -3 до +2 градусів.

В північних регіонах опадів не очікується, вдень температура становитиме від +3 до + 6 градусів, вночі похолодає і буде  від -2 до -8 градусів морозу.

На  центральних територіях буде похмуро, але сухо. Вдень стовпчик термометра здійснюватиме коливання і показуватиме від +3 до +7 градусів, вночі буде від -1 до -4 градусів морозу.

На східних територіях у середу, 16 лютого, так само буде без опадів.  Вдень температура повітря  буде плюсовою, від +3 до +6 градусів, вночі прийде похолодання з морозами й буде  від -2 до -9 градусів морозу.

В південних регіонах вдень  стовпчик термометра показуватиме від +5 до +8 градусів, вночі буде від -3 до +2 градусів.

В місті Києві опадів не передбачається, але буде  похмуро, вдень температура сягатиме від +3 до +5 градусів, вночі буде з морозом:  від -2 до -4 градусів. Спостерігатимуться пориви південного вітру, 5-10 метрів на секунду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик озвучив прогноз на кожен місяць.Кінець березня в Україні ознаменується справжньою весняною погодою, квітень принесе українцям тепло, а травень – дощі. Це випливає із прогнозу народного синоптика Володимира Деркача.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини