Головна Новини Суспільство події Веніславський розповів, яке завдання Путін поставив кадировцям, які стоять під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Веніславський розповів, яке завдання Путін поставив кадировцям, які стоять під Києвом

У лавах російських військ, які намагаються захопити Київ, є так звані "загороджувальні загони", які не дають відступати солдатам

11 березня 2022, 08:44 comments3590
Поділіться публікацією:

У російських окупаційних військах є загони "кадировців", які використовуються ворогом у "загороджувальних загонах". Їхнє завдання – не допускати, щоб російські солдати могли відступати, відмовляючись виконувати злочинні накази. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телемарафону разом, "Суспільне" розповів член комітету ВР з нацбезпеки та оборони Федір Веніславський.

Веніславський розповів, яке завдання Путін поставив кадировцям, які стоять під Києвом

Кадировці. Фото: з відкритих джерел

Нардеп розповів, Кремль постійно розповідає, як у Другій світовій війні було завдано нищівного удару фашисткою Німеччини, а при цьому у війні проти України сама фактично використовує ті ж самі сталінські та гітлерівські методи, ведення війни.

За інформацією Веніславського, Росія направила такі загони у бік Київського моря, Ірпені, Гостомеля, Бучі. Фактично такі спеціальні загони кадировців стоять у всьому київському напрямку. Противник, як і раніше, ставить ключовою метою – окупувати Київ.

Федір Веніславський нагадав, що історія вже пам'ятає, як під час Другої світової війни Сталін та Гітлер фактично кидали своїх солдат на забій, використовували їх, як гарматне м'ясо, не залишаючи людям шансу та права вибору. Наразі такі методи у війні проти України використовує ще один послідовник диктаторів Путін.

Парламентарій вважає, що в цьому є привід для оптимізму, "бо сильний ворог, але не непереможний".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ повідомляють, що в адміністрації Джо Байдена серйозно стурбовані тим, як бути далі у допомозі Україні проти російської агресії. Справа в тому, що у Вашингтоні не розраховували, що Україні вдасться так довго протриматися у війні проти Росії. Раніше всі прогнози зводилися до того, що Москві вдасться досягти свого буквально за 2-3 дні. Тепер протистояння серйозно затяглося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини