Венедиктова висловилася щодо українських олігархів

"Олігархи - не вирок" - таке зауваження зробила Генпрокурор, коментуючи результати розслідування про розкрадання грошей банку "Фінанси та Кредит"

Ірина Венедиктова, коментуючи просування розслідування справи про розкрадання грошей банку "Фінанси та Кредит", розповіла все, що думає про українських олігархічні кола. Про це Генпрокурор написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На думку чиновниці, олігархи тепер не є вироком для правоохоронної системи України. Попри те, що на розслідування намагалися вплинути високопосадовці, що знаходяться при владі, Офісу Генпрокурора домогтися істотного, хоч і не повного результату в кримінальній справі щодо розтрати понад 2,5 млрд грн банку "Фінанси та Кредит".

Генпрокурорша стверджує, що її підлеглі на цей момент систематизують і аналізують дані про можливу спробу впливу на роботу правоохоронців і судів. У разі підтвердження цієї інформації, відомості про осіб, які відстоювали інтереси підозрюваних у цій справі, будуть внесені в ЄРДР.

Крім того, Венедиктова також поінформувала, що в рамках цього діловодства правоохоронці передали в АРМА арештоване в ході розслідування майно.


Раніше "Коментарі" писали про те, що біля житла глави Офісу Генпрокуратури Ірини Венедиктової люди з групи підтримки обвинуваченого у вбивстві російського опозиційного журналіста Павла Шеремета після чергового засідання суду у справі залишили відрубану голову свині в перуці.
Крім того, портал повідомляв про те, що Офіс генпрокурора заявив, що НАБУ безпідставно звинуватило Ірину Венедиктову в перешкоджанні до притягнення винних до відповідальності у справі Нацгвардії про заволодіння 81 млн грн.