Головна Новини Суспільство події Велосипедна промисловість не встигає виробляти колеса: що буде з улюбленим транспортом
commentss НОВИНИ Всі новини

Велосипедна промисловість не встигає виробляти колеса: що буде з улюбленим транспортом

Збої в ланцюжку поставок ризикують підірвати виробництво велосипедів в США і Європ

10 вересня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Найбільший роздрібний продавець велосипедів в Великобританії, став останнім провідним бізнесом велопромисловості, що повідомив про зниження продажів через порушення ланцюжка поставок у зв’язку з кризою. Це загрожує підірвати промисловість США і Європи. Про це повідомляє Forbes.

Велосипедна промисловість не встигає виробляти колеса: що буде з улюбленим транспортом

Велосипеди залишилися без коліс, фото з відкритих джерел

Роздрібний продавець по заміні велосипедів на автозапчастини та сервісного обслуговування заявляє, що продажі велосипедів в одному магазині за останні 20 тижнів знизилися майже на 23% в порівнянні з тим же періодом минулого року, і попередив, що для подолання його проблем може знадобитися час.

Ця цифра відображає жорстку конкуренцію, оскільки попит на велосипеди для вправ різко виріс на початку кризи COVID, проблеми глобального поширення загострилися до кінця періоду торгівлі.

Торговець, який володіє 404 магазинами, каже, що попит велосипедів для дорослих особливо низький, оскільки галузь "продовжує зазнавати значних обмеження за виробничими потужностями".

Проблеми, з якими стикається найбільший в Великобританії роздрібний торговець велосипедами, включають виробничі обмеження на підприємствах, інфляцію сировини і перебої в доставці вантажів, які ускладнюються браком робочої сили, особливо з урахуванням того, що Великобританія зіткнулася з нестачею тільки 100 тисяч водіїв вантажівок.

Незважаючи на це, компанія заявила, що продовжувала отримувати вигоду з сплеску "стоянок" (відпусток в Великобританії, а не поїздок за кордон) і в результаті дотримувалася свого цільового показника прибутку до оподаткування за весь рік — понад 103 мільйонів доларів.

Нагадаємо, в США чоловік впав з велосипеда прямо в озеро , де на нього напав алігатор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини