Головна Новини Суспільство події "Велике будівництво": відомо, скільки кілометрів доріг та мостів збираються відремонтувати у Чернігівській області
commentss НОВИНИ Всі новини

"Велике будівництво": відомо, скільки кілометрів доріг та мостів збираються відремонтувати у Чернігівській області

Головним об'єктом стане дорога Н-07 Київ – Суми – Юнаківка

10 лютого 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

В Чернігівському регіоні в цьому році в рамках президентської програми"Велике будівництво" буде відремонтовано  майже 200 км автострад, що мають державне значення та 15 мостів.  Про це на сторінці в мережі інформують в Службі автомобільних доріг  Чернігівського регіону

"Велике будівництво": відомо, скільки кілометрів доріг та мостів збираються відремонтувати у Чернігівській області

В області мають відремонтувати сотні кілометрів доріг (фото з відкритих джерел)

 Головний об'єкт, де плануються  дорожньо-ремонтні роботи, це автострада Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. 

До цього, тут верхні шари дорожнього покриття вже були укладені  на 104 кілометрах гомінкої автостради. В цьому  році чернігівські шляховики також працюватимуть  на нових ділянках: в населених пунктах  Запоріжжя, Миколаївка та Знам'янка. Разом з дорожніми роботами будівельники продовжуватимуть  відновлювати  мости  та почнуть реконструкцію  шляхопроводу через залізницю неподалік населеного пункту  Петрівське.

За інформацією представників Чернігівського облавтодору, вони мають погоджені фінансуванням наступні роботи: капітальні ремонти доріг — це 34, 2 км. Так само, поточні середні ремонти місцевих доріг -153 км по області. За виділені кошти буде реконструйовано 6 мостів та капітально відремонтовано 9 чернігівських мостів.

Вже в цьому році  продовжуватимуться  капітальні ремонти мостів через річку Снов неподалік населеного пункту Гвоздиківка на автостраді Р-83, через річку Смяч неподалік населеного пункту Політрудня. Також  через річку Тетева неподалік населеного пункту Гасичівка.

Ще  на трьох мостах завершуватимуть ремонтні роботи: відремонтують два мости неподалік населеного пункту Михайло-Коцюбинське та ще міст – неподалік населеного пункту Пакуль.

Щодо нових  об’єктів на території Чернігівщини, то будівельники вже зараз почнуть ремонтувати  міст через річку Сейм біля  Батурина, міст через річку Стрижень неподалік міста Короп. Та міст через річку Дягова неподалік населеного пункту  Дягова.
В рамках  програми"Велике будівництво" на дорожні та ремонтні роботи місцевих мостів  у Чернігівському  регіоні цього року спрямовано 1,77 млрд гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Закарпатській області завершили найдовшу підпірну стінку в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини