Головна Новини Суспільство події "Велике будівництво": біля Краматорська будують центр з розведення хижих птахів за 15 мільйонів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

"Велике будівництво": біля Краматорська будують центр з розведення хижих птахів за 15 мільйонів гривень

На будівництво центру біля Краматорську виділили з бюджету близько 15 мільйонів гривень

14 січня 2022, 18:55
Поділіться публікацією:

В Донецькій області,  в населеному пункті  Комишуваха  неподалік  міста Краматорськ у  цьому році збудують  унікальний для нашої країни об’єкт,  де будуть розводити  рідкісних  двокрилих хижаків. Він  знаходиться в  переліку  президентської програми, яку реалізує в Україні Володимир  Зеленський  "Велике будівництво". Про це інформують працівники пресслужби  Донецької облдержадміністрації.

"Велике будівництво": біля Краматорська будують центр з розведення хижих птахів за 15 мільйонів гривень

Центр з розведення хижих птахів (фото: Донецька ОДА)

Для  спорудження цього унікального об'єкта, де  в неволі розводитимуть хижих пернатих, передбачене бюджетне  фінансування в розмірі понад  15 мільйонів гривень. 

Як зазначили представники Донецької облдержадміністрації, цей унікальний центр для пернатих хижаків буде розташований на території регіонального  ландшафтного парку. В ньому будуть  розмножувати таких рідкісних хижих птахів, як  балабани, сапсани, шуліки чорні  та канюки звичайні, які можуть мешкати в кліматичних умовах Донецької області. В  цьому регіоні  пернаті існують під загрозою винищення",

 В новому розпліднику  мають плани  розводити рідкісне для нашої країни  потомство червонокнижних пернатих. Також  в центрі його фахівці  будуть реабілітувати та повертати  до звичних умов  існування  вилучених  в контрабандистів та  травмованих пернатих. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі завершилося будівництво об'їзної дорогиВ місті Тернопіль шляховики вже  завершили будівництво об'їзної дороги, яку було реконструйовано як об’єкт президентської програми, що ініціював Володимир Зеленський  "Велике будівництво". Ця сучасна дорога  — частина найпротяжнішої автомагістралі  України М-30 Стрий-Ізварине. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини