Головна Новини Суспільство події Вдарить вища за норму: яка погода буде в Україні у липні 2024
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарить вища за норму: яка погода буде в Україні у липні 2024

Температура повітря триматиметься на рівні від +20 до +26 градусів, але в деяких регіонах буде холодніше

25 червня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

 За даними Укргідрометцентру, погода в Україні у липні 2024 року буде теплою, з середніми температурними показниками від +20 до +26 градусів. Найнижчі температури очікуються у Карпатах, де стовпчики термометрів покажуть +16…+18 градусів. Загалом середня місячна температура повітря буде на 1.5-2.0 градуси вище за норму.

Вдарить вища за норму: яка погода буде в Україні у липні 2024

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні також зазначено, що рівень опадів у липні не перевищуватиме норму. Місячна кількість опадів становитиме від 37 до 95 мм, а в Карпатах, на Прикарпатті та у Рівненській області місцями буде 101-170 мм, що відповідає нормальним показникам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що коли в Україні буде сильна спекаПогода в українських регіонах  впродовж тижня, з 24 по 30 червня, прогнозується  переважно суха  та сонячна. Дощі та  грози можуть бути  тільки місцями в навколо карпатських областях.

Стовпчик термометра в останній тиждень  першого  місяця літа буде  плюсувати до +32 градусів. Таким прогноз погоди  озвучила синоптик Наталія Діденко.

Зокрема, у вівторок, 25 червня, в українських регіонах  буде переважати підвищений атмосферний тиск, це — зона великого потужного антициклону Bie, з центром над Балтикою.

В східних регіонах  у вівторок  прогнозується сильний північний вітер, можливо,  навіть штормові пориви. Стовпчик термометра  в цей день на території  більшості  регіонів  плюсуватиме на рівні +23…+29 градусів, в південних регіонах та  на Закарпатті до +30 градусів. В столиці нашої країни  вівторок прогнозується  теплим, без спеки, до +25 градусів. Вдень без істотних опадів, завершила  Діденко.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини