Головна Новини Суспільство події Вчені виявили новий симптом штаму "Омікрон"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені виявили новий симптом штаму "Омікрон"

Новий симптом було додано до списку з 20 ознак зараження Омікроном

26 січня 2022, 14:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Фахівцями з Великобританії було виявлено новий симптом у пацієнтів, які заразилися новим штамом коронавірусної інфекції – Омікрон. Про це пише видання The Sun.

Вчені виявили новий симптом штаму "Омікрон"

Новий симптом коронавірусу. Фото з відкритих джерел

У ході масштабного дослідження під назвою ZOE COVID Symptom Study вчені отримали дані, які свідчать про те, що велика кількість британців, які перехворіли на Омікроном, скаржилися на проблеми пов'язані з органами слуху. Заражені відзначали хворобливі відчуття та дискомфорт у вухах.

Біль у вусі був доданий до списку двох десятків ознак зараження новим штамом Covid, як звичайний симптом для людей з позитивним тестом.

У матеріалі зазначається, що наймасовішими симптомами зараження залишаються біль у ділянці голови, нежить, втрата нюху та апетиту, а також швидка стомлюваність.

Дослідники підкреслюють, що якщо ви помітили біль або дзвін у вухах, то слід пройти тестування, оскільки це може стати єдиним симптомом Омікрону.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії дані мільйонів сертифікатів про вакцинування проти коронавірусу потрапили в даркнет. За даними журналістів, під час перевірки вдалося встановити, що коди сертифікатів є дійсними. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Мадагаскар страждає від потужного циклону, який обрушився на державу днями. Негода принесла із собою дощі, які у свою чергу спричинили повені та зсуви. Через стихію постраждали тисячі місцевих жителів, десятки громадян загинули, а будинки були зруйновані. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини