Головна Новини Суспільство події Вчасно виявити знущання: петицію про дитячі садочки має розглянути президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчасно виявити знущання: петицію про дитячі садочки має розглянути президент

Батьки занепокоєні ситуацією в дошкільних закладах

19 жовтня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Електронну петицію №22/123412-еп "Щодо обов’язкового обладнання всіх закладів дошкільної освіти системами відеоспостереження" підтримало понад 25 тисяч осіб, тому її мають розглянути найближчим часом. Петиція розміщена на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

Вчасно виявити знущання: петицію про дитячі садочки має розглянути президент

Українці просять посилити контроль за вихователями у дитячих садах, фото з відкритих джерел

Автор петиції — Аліна Ханумак. У тексті петиції йдеться про те, що в Україні вже чимало трапилося випадків, коли дитину скривдили в садочку вихователі або однолітки. Однак у батьків не вистачає доказів вини кривдників їхнього малюка. Тому жінка пропонує внести зміни до законодавства, й зобов'язати усі дошкільні заклади оснастити камерами відеоспостереження.

Камери мають бути розташованими всюди: в коридорі, їдальні, класах, крім роздягалень та вбиралень. Також доступ до камер повинні мати батьки дітей, чиї діти там навчаються, й адміністрація закладу. Тобто матері чи батьки повинні мати можливість в режимі онлайн подивитися, що робить їхня дитина в садочку — спить чи грається.

Для того, щоб у суді можна було довести вину кривдників дітей, слід внести поправки щодо визнання відеозаписів належними доказами у справах, переконана автор петиції.

Пропозиція автора петиції наступна. Схвалити законопроєкт про зобов'язання адміністрацій закладів дошкільної освіти встановлювати камери в кімнатах садочка, у дворі закладу, на дитячих майданчиках.

Як повідомляв портал "Коментарі", діти в усьому світі заражаються маловідомим респіраторним вірусом. За словами лікаря швейцарської Університетської клініки Цюриха Крістофа Бергера, лікарів здивувала величезна кількість хворих. Медики знали про цю хворобу, але не здогадувалися, що буде так багато пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

19 жовтня 2021, 17:26

Сидите со своими детьми сами и воспитывайте нормально, а не ублюдков!


Новини