Головна Новини Суспільство події Важливо, щоб суспільство не піддалося паніці: міністр оборони про план-максимум Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо, щоб суспільство не піддалося паніці: міністр оборони про план-максимум Кремля

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що Росія хоче знищити українську державу

8 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

Важливо, щоб суспільство не піддалося паніці: міністр оборони про план-максимум Кремля

Міністр висловився про плани Росії фото з відкритих джерел

Росія блефує та підвищує ставки, намагаючись бути непередбачуваною. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков під час інтерв'ю виданню Аrmyinform.

За його словами, росіяни насправді дуже прагматичні й оцінюють наслідки військового вторгнення на територію іншої країни. На думку міністра, мета Путіна — змусити Байдена йти на переговори, не отримавши при цьому нових санкцій. 

Олексій Резніков переконаний, що наразі дуже важливо, щоб українці не піддавалися паніці. Тому треба не допускати хаосу та дестабілізації всередині країни. Адже на "розхитування" спрямована гібридна інформаційна війна в тому числі й за рахунок "антивакцинаторів". Оскільки в Росії вакцинують усіх громадян, там щеплення робить навіть духовенство.

Міністр вважає, що Кремль готує для себе підгрунтя, можливо й для військового сценарію. 

"Впливові американські та європейські ЗМІ знову поширили інформацію про можливе російське широкомасштабне вторгнення. З напрямками ударів, зазначенням кількості військ і твердженням, що план максимум у РФ — захопити дві третини України… План-максимум Кремля — зробити так, щоб України взагалі не було. Це не секрет. Західні журналісти роблять свою роботу — ми повинні робити свою", — пояснив Резніков. 

Крім того, він додав, що якщо наступ відбудеться, то це матиме катастрофічні наслідки для України, Росії, Європи.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр оборони розповів, що буде робити на новій посаді. Зокрема, він наголосив, що спочатку буде проведено аудит, як фінансовий, так і юридичний. Олексій Резніков звернеться до Держаудиту з проханням провести відповідні процедури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини