Головна Новини Суспільство події Важка ситуація з опаленням на звільнених територіях: що каже влада
commentss НОВИНИ Всі новини

Важка ситуація з опаленням на звільнених територіях: що каже влада

На деокупованих територіях Херсонщини посилено працюють для відновлення опалення

сьогодні, 09:12
Поділіться публікацією:

На Херсонщині ворог невпинно б’є по критичній інфраструктурі, тому необхідні чіткі та злагоджені дії, щоб забезпечити населення теплом. Про це йшлося на нараді начальника Херсонської ОВА Олександр Прокудіна з керівниками громад Херсонщини щодо підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років.

Важка ситуація з опаленням на звільнених територіях: що каже влада

Олександр Прокудін. Фото: Херсонська ОВА

"Це чергове складне випробування, яке ми проходимо в умовах цілодобових атак російської армії. 

Цьогоріч особливий акцент зроблено на забезпеченні безперебійного постачання тепла, проведенні ремонтних робіт і своєчасному запуску об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери.

Під час наради з кожним керівником звільнених громад ми детально обговорили всі аспекти, які дозволять упевнено увійти в опалювальний сезон", – зазначив голова ОВА.

У Херсоні, де збереглося централізоване теплопостачання, всі комунальні підприємства вже готові до подачі тепла.

"Важка ситуація — у мікрорайоні Острів, однак робитимемо все можливо, аби й тамтешні будинки були з теплом", – наголосив Прокудін.

У громадах, що не мають централізованого опалення, готові індивідуальні котельні, а також використовуються електричні обігрівачі. Усі необхідні ресурси – у наявності. 

"Ми передбачили й резервні джерела живлення на випадок аварійних відключень електроенергії. Жителі Херсонщини не мають залишитися без тепла за будь-яких обставин.

Окремо хочу подякувати благодійним організаціям, які допомагають забезпечити безкоштовними опалювальні матеріали мешканців сіл. Загалом допомогу отримають понад 38 тисяч родин, наразі вже забезпечено майже 11 тисяч домогосподарств", – додав очільник Херсонщини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини