Головна Новини Суспільство події «Варфоломій - мавпочка Вашингтона»: в центрі Києва пройшов мітинг проти Вселенського патріарха
commentss НОВИНИ Всі новини

«Варфоломій - мавпочка Вашингтона»: в центрі Києва пройшов мітинг проти Вселенського патріарха

Хто організатор акції - невідомо

26 листопада 2020, 16:49
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що в центрі української столиці пройшов мітинг проти патріарха Константинопольського Варфоломія. Хто є організатором мирної акції протесту — невідомо.

«Варфоломій - мавпочка Вашингтона»: в центрі Києва пройшов мітинг проти Вселенського патріарха

На фотографіях видно, що зібралися на Софіївській площі люди стоять з плакатами, на яких написано: "Варфоломій брехун", "Варфоломій — мавпочка Вашингтона". При цьому ті, хто висловлюється проти патріарха Константинопольського, не повідомляють, чи є вони представниками якоїсь конкретної організації.

Також відомо, що в Українській Православній Церкві, Православної Церкви України про акцію і її організаторів нічого не знають.

«Варфоломій - мавпочка Вашингтона»: в центрі Києва пройшов мітинг проти Вселенського патріарха - фото 2

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що, через місяць після того, як глава Кіпрської церкви без згоди духовенства одноосібно визнав ПЦУ, а всередині самої церкви назрівав розкол через українське питання, на Кіпрі провели засідання синоду, щоб остаточно розібратися в питанні. У підсумку, більшість духовенства проголосувало за визнання Православної Церкви України. Але навіть після такого результату грецькі ЗМІ продовжують писати про розкол всередині вищого духовенства, адже частина священнослужителів не можуть прийняти визнання ПЦУ, і проведене голосування вважають поспішним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини