Головна Новини Суспільство події ВАКС закрив Справу Сенниченко: НАБУ неоскаржуване рішення суду виконувати відмовляється
commentss НОВИНИ Всі новини

ВАКС закрив Справу Сенниченко: НАБУ неоскаржуване рішення суду виконувати відмовляється

На сьогоднішній день прокурор подав апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду, яка не оскаржується

21 липня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:








Вищий антикорупційний суд через безпідставність звинувачень відповідною ухвалою 22.06.2023 закрив так звану “Справу Сенниченка”, що не зупинило прокурора САП. Було подано апеляційну скаргу на неоскаржуване рішення суду, намагаючись затягнути її виконання. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "SPILNO".

ВАКС закрив Справу Сенниченко: НАБУ неоскаржуване рішення суду виконувати відмовляється

Судове рішення. Фото: з відкритих джерел

Як йдеться в матеріалі, адвокат Андрій Циганков вважає такі дії маніпуляціями та протидіє правосуддю, що надалі підриває довіру до антикорупційних структур. Рішення не виконується, а скарга знаходиться в антикорупційному суді, де розглядається суддею, що у відпустці.

“На сьогоднішній день прокурор подав апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду, яка не оскаржується. Як кажуть там українською по білому написано, що ухвала не оскаржується, але з метою невиконання рішення суду протидії правосуддю, на сьогоднішній день, яка підтвердить у даному випадку фіаско Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у справі Сенниченка подана апеляційна скарга на неоскаржуване рішення, щоб затягнути виконання його по суті”, – зазначає правозахисник.

В публікації зауважують, ситуація свідчить про певну системність у спробах антикорупційних органів затягнення справи Сенниченка і перетворенні її на політичну піар-діяльність, що не залишає ані НАБУ, ані САП часу на розслідування справ реальних корупціонерів, та притягнення їх до відповідальності.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній Альфа-Банк стане державним: що стоїть за цим рішенням – чи є ризики.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини