Головна Новини Суспільство події В Японії назвали умову, за якої Олімпіаду проведуть без глядачів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії назвали умову, за якої Олімпіаду проведуть без глядачів

Організатори Олімпійських ігор назвали умову, за якої змагання відбудуться без глядачів

21 червня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Прем’єр Японії Есіхіде Суга не виключає, що літні Олімпійські ігри можуть відбутися без глядачів. Такі обмеження можуть ввести, якщо в країні діятиме надзвичайний стан через поширення коронавірусу. Про це повідомляє Reuters.

В Японії назвали умову, за якої Олімпіаду проведуть без глядачів

Олімпіада в Токіо (фото з відкритих джерел)

Високопосадовець заявив про такі можливі обмеження, відповідаючи на запитання журналістів у понеділок.

"Під час надзвичайного стану в країні ми не виключаємо відсутності людей", — заявив він.

У повідомленні йдеться, що організатори літніх Олімпійських ігор цього дня приймуть остаточне рішення про допуск вболівальників на змагання, що розпочнуться наступного місяця. Відомо, що минулого тижня влада країни скасувала у Токіо надзвичайний стан, але все ще зберігаються "квадрі-надзвичайні" обмеження до 11 липня.

Нагадаємо, видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Японії повідомили про проблеми з серцем у чоловіків після вакцини Pfizer. У країні повідомили, що в деяких людей, які вакцинувалися від коронавірусу цим препаратом, виникло запалення серцевого м’яза. Таку інформацію поширили в Міністерстві охорони здоров’я.

Так, у семи пацієнтів віком від 20 до 69 років діагностували міокардит або перекардит. При цьому, як зазначають офіційні представники профільного міністерства, шестеро з них є чоловіками. Проблеми з серцем у них з’явилися після того, як люди отримали другу дозу вакцини.

У профільному відомстві вже заявили, що не мають серйозних побоювань, які б вплинули на безпеку програми з вакцинації населення проти коронавірусу.

У Міністерстві охорони здоров’я заявили, що в Японії станом на 30 травня вакцинували вже близько 9,76 млн громадян вакциною Pfizer.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини