Головна Новини Суспільство події В яких областях очікуються дощі 27 серпня: гідрометцентр
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких областях очікуються дощі 27 серпня: гідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 27 серпня

26 серпня 2022, 20:05 comments1153
Поділіться публікацією:

У суботу на території України переважатиме спекотна погода. У деяких областях очікуються грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

В яких областях очікуються дощі 27 серпня: гідрометцентр

Погода в Україні 27 серпня. Фото з відкритих джерел

За прогнозами синоптиків, 27 серпня дощова погода очікується у Черкаській та Кіровоградській області, а також у Севастополі. У решті областей країни цей день буде сонячним.

У північній частині країни температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. На ніч очікується від +16 до +18 градусів. У центральних областях вдень стовпчики термометрів піднімуться до +30 градусів, а на ніч опустяться до +18 градусів. На півдні України температура повітря вдень становитиме від +30 до +32 градусів, а вночі від +18 до +20 градусів. У західних областях — до +33 градусів вдень та до +15.. +17 градусів вночі. У східній частині України вдень очікується до +32, а вночі — до +19 градусів.

Синоптики зазначають, що з 26 по 29 серпня у північних, центральних, більшості західних, Донецькій та Харківській областях переважає надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" поінформував читачів про те, що фахівці попереджають метеозалежних людей про чергове наближення магнітних бур у першому місяці осені.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що NASA опублікувало нові знімки Юпітера, зроблені телескопом Джеймс Вебб. Космічний телескоп Джеймса Вебба показав дивовижні зображення Юпітера. Таких фотографій короля планет ще не було.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв про те, що Ізраїльська компанія планує вирощувати клони зі стовбурових клітин людини для пересадки органів. У своїх експериментах йому вдалося створити якісні мишачі ембріони та змусити їх розвиватися у штучному середовищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини