Головна Новини Суспільство події В умовах погіршення ситуації з COVID-19 будівлі Мінекономіки продовжують сумлінно обслуговуватися – ДП «ІНЖЕКСБУД»
commentss НОВИНИ Всі новини

В умовах погіршення ситуації з COVID-19 будівлі Мінекономіки продовжують сумлінно обслуговуватися – ДП «ІНЖЕКСБУД»

У керівництві ДП "ІНЖЕКСБУД" розповіли про нюанси обслуговування будівель у період епідемії коронавірусу

20 жовтня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

В умовах значного погіршення епідеміологічної ситуації в Україні державне підприємство "ІНЖЕКСБУД" продовжує надавати послуги Міністерству економіки з прибирання двох будівель у Києві загальною площею близько 20 тис. кв. м. Про це розповів директор держпідприємства Мирослав Ніколенко. 

В умовах погіршення ситуації з COVID-19 будівлі Мінекономіки продовжують сумлінно обслуговуватися – ДП «ІНЖЕКСБУД»

Будівлі Мінекономіки продовжують сумлінно обслуговуватися

Він підкреслив, що захворюваність на COVID-19 у нашій країні вже вкотре перевищила 5000 осіб за добу, зростає кількість і смертельних випадків. Серед хворих – значна частина державних службовців, зокрема й працівників центральних органів виконавчої влади.

"На сьогодні ситуація з коронавірусом вплинула й на нашу діяльність. Так, при прибиранні будівель здійснюється обов'язкова  антисептична обробка приміщень, зокрема обробка місць загального користування – з періодичністю 2-3 години. Варто зазначити, що ми використовуємо тільки сертифіковані та перевірені антисептичні засоби, – розповідає "Коментарям" директор ДП "ІНЖЕКСБУД" Мирослав Ніколенко. – Не зважаючи на  погіршення епідеміологічної ситуації, трудовий колектив нашого підприємства буде й надалі виконувати свої договірні зобов'язання щодо комплексного обслуговування будівель Міністерства".

Відзначимо, що згідно з Випискою з Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України (ЄДРПОУ) від 06.08.2019 року основним видом економічної діяльності ДП "ІНЖЕКСБУД" є комплексне обслуговування об’єктів.

Держпідприємство надає послуги з обслуговування будинків і територій. При цьому працівники підприємства забезпечуються належними засобами індивідуального захисту та в разі потреби проходять відповідний медичний контроль та огляд.

Нагадаємо, МОЗ назвав чотири рівня небезпеки через COVID-19. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини