Головна Новини Суспільство події В "Укрпошті" анонсували вихід нової поштової марки: як вона виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Укрпошті" анонсували вихід нової поштової марки: як вона виглядає (ФОТО)

В Укрпошті показали, як виглядає нова поштова марка, що називається "Українська мрія"

25 квітня 2022, 21:05
Поділіться публікацією:
В "Укрпошті" готуються випустити нову поштову марку. Вона називається "Українська мрія", її авторкою стала 11-річна Софія Кравчук з Волинської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на інформацію підприємства.
В "Укрпошті" розповіли, що робота одинадцятирічної Софії Кравчук з Волинської області перемогла у конкурсі "Що для мене Україна?".
"Українська мрія" — це наша наступна поштова марка, яку ми плануємо видати незабаром. Цю ілюстрацію ще до війни намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук з Волинської області для участі у конкурсі "Що для мене Україна?". Саме такою дитина бачила нашу країну — яскравою й квітучою",- йдеться у повідомленні.
Дівчинка у своїй роботі намалювала літак "Мрія", який у Гостомелі спалили російські окупанти.
"Такою вона і буде! Навіть попри те, що окупантам вдалося зруйнувати найпотужніший у світі літак, який проілюструвала Софійка. Адже мрію у нас не відняти. І про це постійно нагадуватиме історія подій, а вже скоро — і наша поштова марка",- повідомили в Укрпошті.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українську марку виставлять на аукціоні США.Українську поштову марку з крилатою фразою про російський військовий корабель виставлять на благодійному аукціоні у США. Відомо, що поштова марка користується в Україні величезною популярністю, адже люди, щоб її придбати, стоять декілька годин у черзі. Тож учасники благодійного аукціону Ukraine Forward також матимуть можливість купити легендарну українську марку. Вилучені кошти підуть на для придбання дронів та корисних речей для українських захисників.
 
 

В "Укрпошті" анонсували вихід нової поштової марки: як вона виглядає (ФОТО)

"Укрпошта" випустить нову поштову марку (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини