Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть снігопади та морози до -13: де буде справжній колапс
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть снігопади та морози до -13: де буде справжній колапс

Прогноз погоди на 26 січня

26 січня 2022, 00:45
Поділіться публікацією:

 26 січня  в усіх регіонах нашої країни будуть йти снігопади. Разом з тим, стовпчик термометра  мінусуватиме до -13 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну йдуть снігопади та морози до -13: де буде справжній колапс

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В середу, 26 січня  в усіх областях  України вночі та вдень  прогнозуються опади у вигляді снігу. Швидкість вітру буде помірною і становитиме 7-12 метрів на секунду.

Зокрема, в західних регіонах будуть коливання температури  від -1 до -7 градусів морозу, вдень очікується -3+2 градуси. В північних регіонах нічна температура повітря складатиме -7-11 градусів, вдень буде 0-5 градусів.

В східних регіонах морози будуть більшими. Вночі там буде -13 -10 градусів, вдень температура повітря  становитиме -4 -7 градусів. В південних регіонах нічна температура повітря становитиме -10 -6 градусів, вдень буде -3+1 градус. В центральних регіонах вночі морозитиме -9 -7 градусів. Вдень морози становитимуть -3 -1 градус.

Завтрашнього дня до столиці також прийдуть снігопади. Нічні морози становитимуть -8 -6 градусів, вдень буде 0 – 2 градуси.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик спрогнозувала "класичну зиму" в Україні. Поточний тиждень у країні ознаменується помірними морозами з невеликими проясненнями та несильним вітром. Українцям варто очікувати на класичну зимову погоду. За словами синоптика Українського гідрометеорологічного центру Наталії Птухи, тиждень також буде сніговим, при цьому опади будуть помірними. Сніговий покрив збільшиться як у горах, так і на решті території України. Кардинальних погодних змін не очікується, але в окремих регіонах будуть сильні морози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини