Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть снігопади: де найбільше засніжить
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть снігопади: де найбільше засніжить

У вівторок, 28 грудня, Україну засипле снігом через вторгнення південного циклону

27 грудня 2021, 14:36
Поділіться публікацією:

У вівторок більшість областей України накриють завірюхи та снігопади, чого не було напередодні Нового року не один рік поспіль. Причина рясних снігопадів — раптове вторгнення південного циклону. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook розповідає синоптик Наталія Діденко.

В Україну йдуть снігопади: де найбільше засніжить

Сніг. Фото: 24 канал

Синоптик прогнозує, що 28 грудня найбільше роботи буде у працівників комунальних служб, розташованих у центральних областях України. Там снігопади будуть рясні. Сніг буде з поривами вітру, тому можливі снігові замети. Це потрібно врахувати тим, хто завтра планує в дорогу. Якщо виходить, то подорож краще перенести, а якщо перенести ніяк, то потрібно бути дуже обережними за кермом.

Наталія Діденко розповідає, що приблизно така сама погода, як у центрі, спостерігатиметься і на заході країни, а також на півдні та сході. Щоправда, є кілька регіонів, які рясні снігопади можуть оминути, це – Закарпаття, Волинь та Рівненщина.

За словами синоптика, у південних областях не завжди йтиме сніг. Через досить високу температуру, мокрий сніг мінятиметься на дощ. Звідси великий ризик, що дороги у південних регіонах України можуть перетворитися на ковзанку. Тому автомобілістам потрібно завчасно потурбуватися, щоб у вашому автомобілі було все необхідне для поїздки за такою погодою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Туреччину почало засипати снігом, людям доводиться добре попрацювати, щоби відкопати свої автомобілі. Найбільші снігопади впали на Східне Причорномор'я. Місцеві давно не бачили в цій місцевості стільки снігу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини