Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть холодні зливи: коли і де дощитиме
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть холодні зливи: коли і де дощитиме

На заході буде холодно та йтимуть рясні дощі

25 серпня 2021, 21:27
Поділіться публікацією:

В кінці серпня в Україні зміниться погода, зокрема, в деяких регіонах України значно похолодає, йтимуть рясні дощі. Синоптики повідомляють, що в іншій частині України навпаки буде 30-градусна спека. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

В Україну йдуть холодні зливи: коли і де дощитиме

Прогноз погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Дізнайтеся, якою буде погода в Україні з 26 по 30 серпня.

 За прогнозами фахівців, холодні зливи накриють переважно регіони у Західній Україні, частину півночі і центру 29-30 серпня. А на півдні і сході пануватиме суха і тепла погода до +33. Протягом 3 днів по Україні будуть лунати грози, температура буде прохолодною на заході й півночі, і теплою та сухою в інших областях.

Відтак, 26 серпня, у деяких регіонах України погода буде небезпечною. За інформацією синоптиків, у  центральних, Одеській і Миколаївській областях очікують грози, а в окремих районах навіть град та шквали 15-20 м/с.  Завтра опади можуть також пройти в центральних, на півночі й в деяких південних областях.

Температура повітря буде такою: +18+22 на заході, а вночі:, +9+11, +19+24 на півночі, +25+29 у центрі та на півдні та +26+30 на сході.

В п'ятницю, 27 серпня на всій території України стане холодніше, опади очікують на заході й сході. Температура повітря +17+20 на заході (вночі тут +7+11), +20+23 на півночі, +21+25 в центрі, до +29 на півдні й сході.

А 28 серпня грози та дощі зберуться переважно тільки на Західній Україні, температура повітря буде доволі прохолодною.  А от в інших регіонах України стовпчик термометра підніметься у вверх. На півночі й в центрі +23+27, на півдні й сході +26+32 градуси.

29-30 серпня у західних областях, а також Вінницькій та Житомирській областях будуть йти сильні дощі. Але трохи потеплішає  до +18+24 градусів. На півночі й в центрі +27+31, а на півдні й сході до +33 градусів — спека.

30 серпня  грози й дощі йтимуть на частині центральних, північних і південних областей.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те,  якою буде погода на День незалежності в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини