Головна Новини Суспільство події В Україну йде потепління - синоптик
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде потепління - синоптик

Синоптик попередила українців про зміну погоди

9 грудня 2020, 11:57
Поділіться публікацією:

Розташування синоптичних армій східного антициклону і західних циклонів завтра починає рух. Тому українцям слід очікувати потепління. Про це йдеться в прогнозі синоптика Наталії Діденко.

В Україну йде потепління - синоптик

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що південна, південно-західна циклонічної зрушить потужний антициклон, який стояв міцно кілька днів і приніс Україні морозну і вітряну погоду. І вже завтра, 10 грудня, в Україну прийде потепління. Температура повітря протягом дня коливатиметься близько нуля, в західній частині країни очікується 2-6 градусів тепла, південній — 4-8 градусів тепла, а в Криму до 12 градусів тепла.

Відзначається, що помірні морози 3-9 градусів затримаються найближчої ночі в східних областях, а також у Дніпропетровській, Полтавській і Сумській. На решті території України будуть або невеликі "мінуси" або близько нуля.

Крім того, прогнозується сильний, зі штормовими поривами, південно-східного напрямку вітер. Ймовірні мокрий сніг і дощ в західних областях, на півночі України (крім Сумщини), а ще в Одеській, Миколаївській, Вінницькій областях, частини Черкаської області, в Кропивницького з районами. На решті території — завтра без істотних опадів.

"Зміна повітряних мас завжди супроводжується коливаннями атмосферного тиску, збільшиться хмарність, посилиться вологість повітря, буде завивати штормовий вітер — все це може негативно позначитися на самопочутті, — зазначила Діденко. — Плюс — ускладниться ситуація на дорогах там, де прогнозуються опади. Вітер може ламати великі гілки та валити конструкції — тому під ними потрібно бути дуже і дуже обережними".

Як повідомлялося, напередодні синоптик попереджала, що в Україні зміниться погода.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини