Головна Новини Суспільство події В Україну йде лютий холод зі снігопадами та хуртовинами: синоптики оновили прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде лютий холод зі снігопадами та хуртовинами: синоптики оновили прогноз

В Україну насувається лютий холод зі снігопадами та хуртовинами

3 січня 2023, 22:55 comments1840
Поділіться публікацією:

Як прогнозують синоптики, в українські регіони сунуть люті холода, які супроводжують  снігопади та хуртовини. Зокрема, в деяких місцях стовпчик термометра вночі  опуститься  до  відмітки — 20 градусів.

 В Україну йде лютий холод зі снігопадами та хуртовинами: синоптики оновили прогноз

В Україну йдуть морози (фото з відкритих джерел)

Як стверджує метеоролог  Станіслав Щедрін, різкий холод  прийде вже 4 січня.  Цього дня стовпчик термометра показуватиме ще +1+5 градусів тепла. Можливий  дощ та мокрий сніг.

На сам  Святий вечір  ще похолодає . В північно-східних регіонах  стовпчик термометра вночі різко мінусуватиме аж до — 17-20 градусів,  проте в західних регіонах  нічні морози очікуються меншими — до — 10-13 градусів.

У всіх інших регіонах  вночі  буде -10-16 градусів морозу. Ще в період з 6 по 11 січня очікуються сильні снігопади та заметілі.

За прогнозом синоптиків Українського гідрометцентру, аналогічно передбачається погіршення погоди  з 4-5 січня по всіх українських регіонах. Сильний снігопад прийде в  північні та східні  регіони  — опади у вигляді снігу, мокрого снігу та снігу з дощем.

У переддень Різдва  сніг  прогнозують в східних регіонах  України,  стовпчик термометра  опуститься до -1 -3 градусів  у всіх українських регіонах

Як свідчать народні прикмети, непередбачуваний  та лютий холод приходить у переддень Різдва Христового. В святкові дні  наші предки спостерігали якою буде погода та робили свій прогноз на майбутній врожай .  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні сильно зміниться погодаВ регіонах нашої країни продовжують  панувати аномальні плюсові  температури. У вівторок, 3  січня  в південних областях  стовпчик термометра плюсуватиме  +14 градусів. Але вже швидко в українські регіони прийде  морозна погода,  щоправда, нетривала.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини