Головна Новини Суспільство події В Україну йде антициклон Tora: що буде з погодою
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде антициклон Tora: що буде з погодою

Наталка Діденко також попереджає про погіршення погоди наприкінці тижня

4 жовтня 2023, 22:10 comments1247
Поділіться публікацією:

Ситуацію  з погодою посеред першого  тижня другого місяця осені, зокрема,  5 жовтня,  визначить новий  антициклон, який синоптики називають  Tora. 

В Україну йде антициклон Tora: що буде з погодою

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Тому в нас опадів не передбачається, повсюди буде суха погода. Хіба вночі та вранці на південному сході України місцями можливий невеликий дощ. Але це все", -  розповіла синоптикиня  Наталка Діденко.

Як вона стверджує,  стовпчик термометра потрохи  знижуватиметься, хоч на вулиці ситуація  з погодою буде відносно  комфортна.

"У четвер впродовж дня в більшості областей очікується +17...+22 градуси, на півдні місцями до +22...+24 градусів. Вночі, звичайно, вже відчутно холодно: +6...+10 градусів, на півдні +10...+15 градусів. Виняток — Крим та Запоріжжя, де буде +8...+10 градусів", -  повідомила деталі Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  синоптики спрогнозували "бабине" літо у жовтніЗгідно з прогнозами, останні дні вересня принесуть українцям заморозки. 

За прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, жовтень в основному буде холодним. Однак в середині місяця українці зможуть насолодитися потеплінням, яке, за словами фахівця, буде тривалим. Однак після "бабиного" літа температурні стовпчики опустяться і країну чекають нічні заморозки і сильні опади. Синоптик зазначив, що холодна погода триватиме і в листопаді. Крім того, Горбань прогнозує ранній сніг в країні.

Глава відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталя Голеня зазначила, що зараз в Україні триває період сухої погоди через антициклон. За її словами, потепління може прийти в країну в період з 4 до 7 жовтня — температурний фон трохи зміниться і стовпчики термометрів піднімуться до +18 градусів, а в південній частині України — до +21 градуса. Перша декада жовтня, за прогнозом фахівця, очікується без дощів і сильного вітру.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини