Головна Новини Суспільство події В Україну йде аномальна спека
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде аномальна спека

Для східних та південних регіонів п'ятниця, 3 липня, може стати найспекотнішим днем з початку літа

3 липня 2020, 06:49 comments7039
Поділіться публікацією:

Аномально спекотну погоду синоптики обіцяють в Україні сьогодні, 3 липня. Найбільше сонце розігріє повітря на Сході і Півдні України. А ось у західні регіони прийде прохолода, але разом з собою принесе грозові дощі. Такий прогноз на п'ятницю зробили синоптики Українського гідрометцентру.

В Україну йде аномальна спека

Приготуватися до найбільш спекотного дня з початку літа варто жителям Миколаївської, Луганської, Донецької, Херсонської, Дніпропетровської областей та Запоріжжя. Тут термометри вдень покажуть одразу 36 градусів вище нуля. Не варто особливої прохолоди чекати і до вечора. Лише вночі температура трохи знизиться. Хоча в деяких районах тільки до 22 градусів тепла.

На кілька градусів менше буде сьогодні в інших східних та південних регіонах України, а також на Півночі та в Центрі. Щоправда, небо буде майже безхмарним. Тому особливої прохолоди жителі цих областей не відчують. Грозові дощі можуть пройти лише в Чернігівській області.

А ось західні регіони знову опиняться в полоні грозових дощів. Найсильніші пройдуть у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській областях, а також на Закарпатті. Денна температура повітря місцями впаде до +22-24 градусів.

В Україну йде аномальна спека - фото 2

Очікувати, що спека на вихідних зникне, не варто. Навпаки, вона буде лише посилюватися. У деяких регіонах термометри вдень покажуть одразу +37.

Раніше "Коментарі" розповідали, який напій допоможе пережити спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини