Головна Новини Суспільство події В Україну прийде потепління та дощі: якою буде погода 3 січня
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прийде потепління та дощі: якою буде погода 3 січня

Прогноз погоди в Україні на 3 січня

2 січня 2022, 21:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Новий тиждень в Україні розпочнеться з дощової погоди. Синоптики прогнозують дощі у всіх областях країни. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

В Україну прийде потепління та дощі: якою буде погода 3 січня

Прогноз погоди в Україні на 3 січня. Фото з відкритих джерел

Так, згідно з прогнозами синоптиків, завтра, 3 січня, у північній частині країни очікується потепління. Температура вдень підніметься до 6 градусів вище 0. Водночас упродовж усього дня йтиме дощ. Вночі похолодає до -4 градусів. На ранок на дорогах може бути ожеледиця.

Центральну частину України також 3 січня заллє дощами. Синоптики обіцяють цього дня значне потепління. Температура повітря підніметься до +7 градусів вдень. Проте до ночі очікується мороз до 6 градусів нижче 0.

У західних областях у понеділок буде тепліше, ніж у інших областях країни. За прогнозом, вдень очікується до +10 градусів. Вночі також утримається плюсова температура – до +5 градусів. Щодо опадів у цей день, то як і в решті України, очікуються дощі.

На Півдні країни, як і в центральних областях, вдень температура повітря підніметься до +7. Протягом дня йтиме дощ. Вночі температура впаде до -3...5 градусів, що може призвести до ожеледиці до ранку.

Найхолодніше 3 січня буде у східних областях. Вдень температура повітря підніметься лише до +4 градусів, а вже до ночі впаде до -14 градусів. Водночас упродовж дня йтиме дощ, а також мокрий сніг.

В Україну прийде потепління та дощі: якою буде погода 3 січня - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що у США сильний снігопад допоміг загасити масштабну лісову пожежу в США. Полум'я встигло знищити сотні житлових будинків.

Також видання повідомляло про те, що через сильний снігопад і град, єгипетська влада ввела режим надзвичайної ситуації. Докладніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини