Головна Новини Суспільство події В Україну прибуло керівництво Ryanair: головне питання – польоти з "Борисполя"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прибуло керівництво Ryanair: головне питання – польоти з "Борисполя"

Керівництво Ryanair зацікавилося співпрацею з Україною

20 липня 2023, 14:25
Поділіться публікацією:

В Україну з робочим візитом прибуло керівництво найбільшої авіакомпанії Європи Ryanair. Делегація проводить переговори з керівництвом міжнародного аеропорту "Бориспіль" щодо відновлення польотів після закінчення війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомила прес-служба аеропорту "Бориспіль".

В Україну прибуло керівництво Ryanair: головне питання – польоти з "Борисполя"

В Україну прибуло керівництво Ryanair. Фото з відкритих джерел

Поки що зі зрозумілих причин пасажирські літаки в Україні не можуть літати. Тому керівництво Ryanair до Борисполя доставила "Укрзалізниця".

"Почалася напружена робота: детально обговорюємо партнерство між авіакомпанією Ryanair і аеропортом "Бориспіль" щодо заявленого стратегічного плану авіакомпанії щодо швидкого відновлення авіаперевезень, одразу після перемоги України та підтвердження EASA (Ред. –Європейське агентство авіаційної безпеки) про безпеку польотів в українському небі" — зазначили у прес-службі аеропорту.

Нагадаємо, першого ж дня початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну влада розпорядилася повністю закрити повітряний простір України для цивільних літаків. З того часу один із найбільших аеропортів Європи "Бориспіль" фактично простоює, припинивши приймати та відправляти літаки.

На сьогоднішній день, відштовхуючись від звіту Європейської організації безпеки повітряної навігації, заборони на польоти цивільної авіації у повітряному просторі України діятимуть до 2029 року. При цьому в організації уточнюють, що свої прогнози вони будують без прив'язки до військових прогнозів. Тому, як тільки завершиться війна в Україні, обмеження можуть бути переглянуті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини