Головна Новини Суспільство події В Україну прибули війського-транспортні літаки НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прибули війського-транспортні літаки НАТО

НАТО активно відправляє свій авіаційний транспорт на територію України

22 квітня 2021, 08:00 comments1806
Поділіться публікацією:

В Україну все частіше прибуває авіаційний транспорт НАТО. Відтак за останні три дні було помічено щонайменше три військово-транспортні літаки ВПС США, Британії та Канади на території України. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на дані західних авіаспостерігачів, які відстежують їх маршрут по сигналах бортових транспондерів.

В Україну прибули війського-транспортні літаки НАТО

Літаки НАТО в Україні: до держави прибуває авіаційний транспорт Альянсу. Фото: rbk.ru

Так у Києві було зафіксовано німецький військово-транспортний літак C-130J Hercules та британський Bae 146-200. Ще один літак C-17 Globemaster III здійснив посадку у Львові.

Як повідомляє інформагенція, було зафіксовано ще один політ з США до Львова. Авіаспостерігачі помітили літак компанії Omni Air International, яка надає чартерні послуги Пентагону.

Окрім того, в період з 2 по 12 квітня військові літаки НАТО виконали, щонайменше, шість рейсів в Україну.

Нагадаємо, що раніше делегація Збройних Сил України та представники Сполученого Королівства Великої Британії домовилися про поглиблення військового співробітництва. Також в ході поїздки вивчався і досвід роботи Постійного оперативного штабу Стратегічного командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великобританії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі"розповідав, що робитимуть США, якщо Росія нападе на Україну. Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, якщо кремлівський режим Володимира Путіна піде на загострення ситуації на Донбасі й посилить агресію проти України, то Росія дуже дорого заплатить за це. Він зазначив, що в США знайдуть механізми для того, щоб залучити РФ до відповідальності за її агресивні дії. Деталі читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Денис

22 квітня 2021, 07:38

Нам его не просто привезли, нам его пипец как дорого продали. И да, чтобы мы и дальше убивали друг друга. Спасибо майдану за наше светлое будущее.

Сташинский

22 квітня 2021, 07:20

Ура, урррааа! Нам привезли оружие, много оружия! Им мы будем убивать славян. А англы и саксы будут дальше посмеиваться и подбрасывать дровишек этот огонь. А когда определится победитель с ним заключат очередной лицемерный мир. И так пока мы сами себя полностью не изничтожим, освободим, так сказать землю для тех, кто торгует оружием.


Новини