Головна Новини Суспільство події В Україну повертаються морози: де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертаються морози: де буде найхолодніше

Прогноз погоди в Україні на 11 січня

11 січня 2022, 01:10 comments1764
Поділіться публікацією:

На другий день робочого тижня, у вівторок, 11 січня на території нашої країни опадів не передбачається. Триматиметься січневий морозець до -6 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україну повертаються морози: де буде найхолодніше

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Синоптики зазначають, що у всіх регіонах України вночі та вдень опадів не буде. Але очікується сильний буревій до 5-10 м / с.  

 В західних регіонах вночі стовпчик термометра мінусуватиме до -4-6 градусів морозу, вдень він  показуватиме -1 -4 градуси.

В північних регіонах температура повітря вночі робитиме коливання від -7 до -4 градусів морозу, а вдень сягатиме  -3 -6 градусів.

В східних регіонах морозець вночі сягатиме -3 градуси, денної пори синоптики прогнозують тут від -1 до +1 градуса. Так само, різні температури з коливаннями будуть на південних територіях. Вночі там буде -4+1 градус. Вдень -3+1 градус тепла.

 На центральних територіях стовпчик термометра показуватиме мороз: -3 -5 градусів. Такою ж буде погодна ситуація вдень.

В місті Києві нічної пори та вдень опадів не передбачається. Лише буде сильний вітер. Стовпчик термометра вночі та денної пори показуватиме -4 -6 градусів нижче нуля.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптик озвучила прогноз на найближчі дніУ зв'язку з похолоданням на дорогах зміцниться ожеледиця. Наталія Діденко розповіла, що  у вівторок, 11 січня, в країні температура повітря в Україні почне падати. На градуснику буде 6...2 градуси морозу, у східних регіонах -3...+2 градуси, а на Півдні країни 11 січня очікується близько 0 градусів. Вітер, буде північним та некомфортним.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини