Головна Новини Суспільство події В Україну повернуться сніг та морози: синоптики озвучили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повернуться сніг та морози: синоптики озвучили прогноз погоди

Вітер буде мати змінні напрямки, а його швидкість зможе досягти 3-8 м / с

21 лютого 2021, 17:37 comments1538
Поділіться публікацією:

У першій половині останнього лютневого тижня, з 22 по 24 число, на території України очікуються снігопади і особливо морозна погода в деяких регіонах країни. Про це повідомляє OBOZREVATEL, посилаючись на повідомлення Укргідрометцентру.

В Україну повернуться сніг та морози: синоптики озвучили прогноз погоди

В Україну повернеться сніг і морози: синоптики озвучили прогноз погоди - фото з відкритих джерел

За даними джерела, сніжна погода очікує на мешканців Лівобережжя протягом трьох днів, а 24 лютого опади можливі також в південній частині країни.

В інших регіонів опадів не прогнозують, однак на Правобережжі погодні умови погіршить туман і ожеледиця на дорогах. Показники температури будуть коливатися в межах 0 ...- 7 градусів нижче нуля вночі і 1 ... 8 градусів з позначкою "+" днем.

Видання повідомляє, що на Закарпатті, півдні Одещини та місцями на Прикарпатті не виключають аномального потепління до 13 градусів вище нуля. У той же час 23 лютого на сході, а 24 лютого в Полтавській і Дніпропетровській областях синоптики прогнозують різке зниження температури вночі до -11 ...- 16 градусів морозу, а вдень температурний показник буде коливатися в межах — до -6 ...- 11 градусів нижче нуля.

За прогнозами синоптиків, вітер буде мати змінні напрямки, а його швидкість зможе досягти 3-8 м / с. А 23 лютого на Лівобережжі та 24 лютого у південній частині місцями пориви будуть в межах 15-20 м / с.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, чому більшість комунальних підприємств країни не були готові до погіршення погодних умов. За інформацією організації "Укравтодор", комунальні служби ретельно виконували свою роботу. Однак головна проблема полягала в рясному снігопаді, який не припинявся.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

21 лютого 2021, 18:17

Не готова оказалась пендоссия Посмотрите на ютуб-канале politrussia.com о полном звездеце в тезасе,да и во многих других штатах пендоссии.А у нас так-рабочие моменты.


Новини