Головна Новини Суспільство події В Україні зросли тарифи на паспортні та міграційні послуги: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зросли тарифи на паспортні та міграційні послуги: подробиці

Зміни у вартості послуг паспортного сервісу з 7 жовтня

сьогодні, 17:35
Поділіться публікацією:

З 7 жовтня в Україні змінюються тарифи на пакет сервісних послуг паспортного та міграційного характеру. У зв’язку з цим оновлені розцінки будуть застосовані для громадян України та іноземців. Центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" продовжать надавати консультації як онлайн, так і телефоном.

В Україні зросли тарифи на паспортні та міграційні послуги: подробиці

Оформлення паспорту Фото з відкритих джерел

Від 7 жовтня 2024 року вартість пакетів сервісних послуг у підрозділах ДП “Документ” на території України зазнає змін. Нові тарифи:

  • Оформлення громадянам України паспортних документів — 650 грн;

  • Оформлення іноземцям та особам без громадянства документів міграційного характеру — 1250 грн;

  • Обмін посвідчення водія — 950 грн;

  • Обмін свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу — 950 грн;

  • Проставлення апостиля — 650 грн;

Клієнти Центрів обслуговування громадян можуть отримати консультації онлайн через офіційні сторінки в соціальних мережах Facebook та Instagram або зателефонувавши до контактного центру за номером +38 (044) 597-87-77.

Нагадаємо, у свіжому рейтингу, оновленому VisaGuide, Сінгапур вийшов на перше місце серед найсильніших паспортів світу, залишивши позаду торішнього лідера – Іспанію. Європейські країни також показали високі результати, зайнявши чотири з п'яти топових позицій. Цікаво, що Україна зайняла 65 місце із оцінкою 72.71 бали зі ста можливих, що свідчить про стабільне поліпшення її позицій.           

Читайте також на порталі “Коментарі” — Подвійне громадянство — це статус, що дозволяє людині бути громадянином двох країн одночасно. Це може надати володарю широкі можливості, такі як вільне переміщення, доступ до освіти, медичні послуги, і навіть можливість участі у політичному житті кількох держав. Однак не всі країни дозволяють подвійне громадянство, і навіть серед тих, хто це припускає, існують певні умови та обмеження. У цій статті розглянемо, які країни дозволяють подвійне громадянство та які вимоги вони висувають до кандидатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини