Головна Новини Суспільство події В Україні значно підвищать ціну проїзду в транспорті: названа сума
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні значно підвищать ціну проїзду в транспорті: названа сума

Возити людей стало невигідно

1 лютого 2021, 09:35 comments4625
Поділіться публікацією:

В Україні значно подорожчає вартість проїзду в громадському транспорті. Приватні перевізники мають намір домагатися від влади збільшення тарифів через збитки, яких вони зазнали під час карантину. Про це заявив глава Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко, передає видання "Країна".

В Україні значно підвищать ціну проїзду в транспорті: названа сума

Транспорт. Фото: 112 канал

Зокрема, питання підвищення проїзду, крім Києва підіймають у Львові, Сумах та Київській області.

Моісеєнко заявив, що вартість проїзду в маршрутках столиці повинна становити 16 гривень, що у два рази більше існуючого тарифу (8 гривень).

Однак, за його словами, приватні перевізники готові піти на компроміс з місцевою владою і підняти тариф до 12-14 гривень.

У Львові проїзд в маршрутках хочуть підняти з 7 до 8 гривень, а в Сумах — з 5 до 7 гривень. Моісеєнко заявив, що без підвищення тарифів в сьогоднішній ситуації не обійтися.

Він зазначив, що муніципальна влада не поспішає з підвищенням тарифів на проїзд через те, що це призведе до протестів з боку людей.

Місцева влада Львова заявили, що не збираються підвищувати вартість проїзду через те, що якість послуг залишається на низькому рівні.

У столиці ж, підвищення проїзду вирішили відкласти з лютого на березень.

Перевізники заявляють, що підвищення проїзду не уникнути через те, що під час карантину вони зазнали серйозних збитків і не отримали допомоги від держави.

Під час карантину пасажиропотік значно знизився, на багатьох маршрутах до 50%. Перевезення, за словами приватників, стала просто невигідними.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи подорожчає проїзд в київському метро до 20 гривень.

Також читайте про те, що в Україні введуть обов'язковий техогляд транспорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ната

5 лютого 2021, 12:41

Не смотря на пандемию и карантин маршрутки забитые до верха и утром,и вечером.Откуда убытки? А нам,что повысили в двое зарплату,что они хотят в двое повысить проезд? Или для нас не повысили коммуналку и цены на продукты?

Евгений

5 лютого 2021, 11:15

странно что коментируют это маленьким пассажиропотоком. В маршрутках сейчас людей как раз столько сколько положенно, а не проезд в банке набитой килькой

Саша

1 лютого 2021, 17:40

Не выгодно , уйдите на ваше место придут другие и не борзейте.


Новини