Головна Новини Суспільство події В Україні злетять тарифи на розподіл газу через "Північний потік-2" - Зеркаль
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні злетять тарифи на розподіл газу через "Північний потік-2" - Зеркаль

Зеркаль впевнена, що платіжки на розподіл газу, якщо транзиту не буде, значно збільшаться

27 жовтня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

В нашій країні незабаром можуть відчутно подорожчати тарифи, за якими розподіляється газ.  Цю неприємну для співвітчизників новину  в ефірі "Сніданку з 1+1" повідомила особистий радник керівника міністерства  енергетики Лана Зеркаль. Про це повідомляє УНІАН.

В Україні злетять тарифи на розподіл газу через "Північний потік-2"  - Зеркаль

За словами Зеркаль, тарифи зростуть у разі запуску "Північного потоку-2" (фото з відкритих джерел)

 Як  сказала відповідальна працівниця енергетичного міністерства, тарифи піднімуться в рази після того, як запустять "Північний  потік-2" і буде зупинено транспортування  голубого палива до європейських країн через територію нашої держави.

За її словами, ціни  на транспортування голубого палива в платіжних документах, які ми отримуємо, відчутно виростуть.  Чи наша країна це повинна буде компенсувати за свої кошти, але це також наші  спільні гроші.

 На думку гості ранкового телеефіру, це відбудеться тоді, коли наша вітчизняна ГТС вже не здійснюватиме прокачку голубого палива в Євросоюз.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що Ггазопровід "Північний потік-2" добудованийРосійський газовий монополіст "Газпром" заявив про завершення будівництва скандального газопроводу "Північний потік-2". Роботи завершені в п'ятницю, 10 вересня. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Північний потік -2: чи є шанс зупинити запуск скандального газопроводу.Член Наглядової ради Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук впевнений, що будь-яка зустріч без Росії як власника газу приречена на провал.Що стосується України, то, на думку Юрія Корольчука, все йде до того, що ми будемо "здавати" трубу своєї газотранспортної системи (ГТС) "інвесторам" із ЄС та США.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ольга

27 жовтня 2021, 19:10

Почему "через Северный поток-2", а не из-за Северного потока-2". Кстати, где сейчас гений переговорного процесса Ивченко, также имеющий проблемы с русским языком?


Новини